Aspirin Protect таблети

130.00 ден

Краток опис на производот:

Aspirin Protect 100 mg содржи ацетилсалицилна киселина, која го спречува прилепувањето и згрутчувањето на крвните плочки (тромбоцити) со цел да превенира создавање на крвни грутки.

SKU: 3838944718975

Производител

Bayer logo