Bayer

Bayer е германска мултинационална фармацевтска и биотехнолошка компанија која произведува производи за намалување на болката, превендија од кардиоваскуларен ризик, дигестивно здравје, кашлица, настинка и грип, како и производи од областа на дерматологијата и бројни додатоци на исхрана.