Rupurut таблети

185.00 ден

Краток опис на производот:

Rupurut таблети за џвакањe се употребуваат за симптоматско лекување на тегоби, кои бараат неутрализација на желудочната киселина.

SKU: 4008500122020

Производител

Bayer logo