Magnesium Bisglycinate таблети

1,140.00 ден

Краток опис на производот:

HealthAid Magnesium Bisglycinate (magnesium glycinate) таблетите има подобар релаксирачки ефект од другите форми, бидејќи е врзан за аминокиселински глицин познат по неговото смирувачко влијание врз нервниот систем.

SKU: 5019781056132

Производител

HealthAid Logo