Magnezijum hlorid gel јони за опуштање

490.00 ден

Краток опис на производот:

Magnezijum hlorid gel јони за опуштање со своите својства за смирување на организмот, го олеснуваат настапувањето на сонот, помага при состојби на нервна напнатост, стрес, исцрпеност, премор и несоница.

SKU: 8606011747594

Бренд

Protect Logo

Производител

Esensa logo