Магнезиум и Витамин Б6 таблети

250.00 ден

Краток опис на производот:

Магнезиум и Витамин Б6 таблетите се користат за намалување на чувството на замор и истоштеност, за нормално функционирање на мускулите и срцето.  Витаминот Б6 допринесува за нормална функција на имунитетот и нервниот систем.

SKU: magnezium-b6-tab

Детален опис на производот:

Sielo Магнезиум и Витамин Б6

За што се употребува Магнезиум и Витамин Б6 Сиело?/strong>

  • Помага за намалување на чувството на замор и истоштеност
  • Помага за нормално функционирање на мускулите и срцето
  • Поддржува производство на енергија
  • Витаминот Б6 допринесува за нормална функција на имунитетот и нервниот систем

Состав:
1 таблетка Магнезиум и Витамин Б6 Сиело содржи:
Магнезиум Цитрат (чист магнезиум) 62,5мг
Витамин Б6 (Piridoxyn Hidrochlorid) 250мцг

Останати компоненти: микрокристална целулоза
Компонента против лепење: магнезиумови соли на масни киселини

1 кутија Магнезиум и Витамин Б6 Сиело содржи 60 таблети (2 блистери по 30 таблети)

Начин на употреба:
По 2-6 (две до шест) таблети на ден.

Предупредување:
Да не се надминува препорачаната дневна доза. Да се чува вон дофат на деца! Производот е додаток кон исхраната, а не е лек. Не е замена за разновидна храна. Да не се користи по истекување на рокот на траење назначен на опаковката! Да не се зема доколку имате алергија на некоја од состојките. Бремени жени и доилки да се консултираат со својот лекар!

УСЛОВИ НА ЧУВАЊЕ:
Да се чува на суво место, подалеку од топлина и сончева светлина!

“Пред употреба внимателно да се прочита упатството! За индикациите, ризикот од употребата и несаканите дејства  консултирајте се со Вашиот лекар или фармацевт”