Marisol sterile ампули

480.00 ден

Краток опис на производот:

Marisol sterile ампулите се стерилен физиолошки раствор кој не содржи конзерванси, што го прави погоден за секојдневна хигиена на носот и очите кај бебиња, деца и возрасни.

SKU: 8606011747556

Производител

Esensa logo