NBL Fish Oil Junior сируп

880.00 ден

Краток опис на производот:

NBL Fish Oil Junior е природно, чисто, идеално рибино масло богато со омега-3 масни киселини. Секој сака да биде здрав и да остане здрав! 

SKU: nbl-fish-oil-јunior

Производител

Nobel logo