KIDZ Omega капсули

1,080.00 ден

Краток опис на производот:

KIDZ Omega капсулите се користат за правилен невролошки развој, за недостаток на ментална стимулација, деца кои имаат слаб фокус и концентрација.

SKU: 5019781041374

Производител

HealthAid Logo