NBL Probiotic Kids таблети за џвакање

1,090.00 ден

Краток опис на производот:

NBL Probiotic Kids – Пробиотиските микроорганизми помагаат во регулирањето на дигестивниот тракт и го поддржуваат имунолошкиот систем.

SKU: nbl-probiotic-kids-tab

Производител

Nobel logo