Osteopan plus таблети

485.00 ден

Краток опис на производот:

Osteopan® Plus таблетите се наменети за одржување на здрави коски и врзни ткива. Посебно се препорачуваат на лицата во повозрасната животна доба.

SKU: 3858881241640

Производител

Dietpharm Logo