Oto aqua acida спреј

440.00 ден

Краток опис на производот:

Oto aqua acida е спреј раствор за уво кој содржи ацетатна киселина, изопропил алкохол и декспантенол.

SKU: oto-aqua-acida

Производител

Esensa logo