OVULA тест за овулација

150.00 ден

Краток опис на производот:

OVULA тестот  за овулација е високо точен и сигурен тест кој е дизајниран да ви помогне да го одредите оптималното време за зачнување со откривање на нивото на LH (лутеинизирачки хормон) во урината.

SKU: ovula-test

Детален опис на производот:

OVULA тест за овулација

Овој високо точен и сигурен тест е дизајниран да ви помогне да го одредите оптималното време за зачнување со откривање на нивото на LH (лутеинизирачки хормон) во урината.

Користењето на тестот за овулација Овула е лесно и практично. Едноставно направете го тестот во средината на вашиот менструален циклус и за неколку минути ќе добиете јасен резултат кој покажува дали моментално овулирате. Со следење на нивото на LH со текот на времето, можете да ги идентификувате вашите најплодни денови и да ги зголемите шансите за брзо и лесно забременување.

За разлика од многу други тестови за овулација на пазарот, тестот за овулација Ovula (Овула) е многу чувствителен и прецизен, што гарантира дека ќе ги добиете најсигурните можни резултати. Значи, ако сте подготвени да го направите следниот чекор на вашиот пат кон забременување, верувајте му на тестот за овулација Ovula (Овула) кој ќе ви помогне да стигнете до целта.

Пакување:
2 теста за овулација