Paracetamol Alkaloid таблети

20.00 ден

Краток опис на производот:

Paracetamol Алкалоид се користи за брзо ослободување од болки од различно потекло: главоболка (која вклучува мигрена и тензиона главоболка), забоболка, болки во грбот, мускулни болки, болки во зглобовите и менструални болки.

SKU: paracetamol-alkaloid

Производител

Alkaloid Skopje Logo