Pharmamed Venogel

305.00 ден

Краток опис на производот:

Pharmamed Venogel е билен препарат во облик на гел. Содржи комбинација од природни состојки кои моментално ја отстрануваат болката, грчевите во нозете, го неутализираат чувството на тешки нозе и ја витализираат кожата.

SKU: pharmamed-venogel

Детален опис на производот:

Pharmamed Venogel е билен препарат во облик на гел. Содржи комбинација од природни состојки кои моментално ја отстрануваат болката, грчевите во нозете, го неутализираат чувството на тешки нозе и ја витализираат кожата. Единствена формула која ги неутрализира проширените вени и испуканите капилари брзо, лесно и потполно природно!!! Venogel ја подобрува циркулацијата, ги зајакнува и тонизира зидовите на крвните садови, ги штити крвните садови од воспаление и ја негува кожата.

Начин на аплицирање:
Гелот се нанесува 2 до 3 пати пати на ден.