Picositol ќеси

730.00 ден

Краток опис на производот:

Picositol ќесите придонесува за нормална функција на јајниците, односно го поддржува редовниот менструален циклус и процесот на овулација.

SKU: 3800212714477

Производител

Fortex Logo