Pikovit 4+ таблети

170.00 ден

Краток опис на производот:

Pikovit 4+ таблетите имаат многу пријатен вкус и се наменети за деца со намален апетит, при прекумерен замор, кај деца на училишна возраст, како витаминско-минерален додаток во исхраната.

SKU: 3838989530419

Производител

KRKA logo