Polivit B таблети

130.00 ден

Краток опис на производот:

Polivit B филм обложените таблети: допринесуваат за ефикасноста на енергетскиот метаболизам, ублажување на заморот и исцрпеноста, допринесуваат во одржувањето на нормалните психолошки и метални функции.

SKU: 8600097413213

Производител

Hemofarm logo