B-complex таблети

120.00 ден

Краток опис на производот:

Б-комплекс содржи витамини од Б групата кои го помагаат метаболизмот на јаглехидратите, мастите и протеините. Недостатокот на еден од овие витамини или зголемената потреба за истиот, исто така предизвикува потреба и за другите витамини од оваа група.

SKU: 3838989504496

Производител

KRKA logo