Polivit B plus таблети

180.00 ден

Краток опис на производот:

Polivit B plus таблети – витамините од Б групата учествуваат во одржување на нормални физиолошки и метаболички процеси во организмот, допринесуваат за нормално функционирање на нервниот систем, го намалуваат заморот и исцрпеноста.

SKU: 8600097412520

Производител

Hemofarm logo