Proculin капки за очи

210.00 ден

Краток опис на производот:

Proculin капките за очи ги намалува симптомите, црвенило и чешање, предизвикани од различни иританси како прашина, чад, смог, студенило, ветер, сонце, ТВ-зрачење, пливање, употреба на контактни леќи, работа со предмети во близина на очите.

SKU: 5310001214685

Производител

Alkaloid Skopje Logo