Proculin plus капсули

680.00 ден

Краток опис на производот:

Proculin Plus капсулите содржат комплекс од состојки неопходни за зачувување на видот и за заштита на очите од штетното дејство на таканаречените слободни радикали.

SKU: 5310001246198

Производител

Alkaloid Skopje Logo