Forvita Anti-stress таблети

230.00 ден

Краток опис на производот:

Forvita Anti-stress таблетите се препорачуваат при: стрес, намален имунитет, зголемена физичка или психичка активност, зголемена иритабилност, небалансирана храна, честа употреба на леквови за регулирање на столица, нередовен начин на живот, лошо расположение и несоница, проблеми со концентрацијата и помнењето, мускулни грчеви, пред-менструален синдром.

SKU: 5310090003207

Производител

ReplekFarm logo