Slim mix чај

80.00 ден

Краток опис на производот:

Slim mix чајот придонесува за намалување на телесната тежина преку забрзување на перисталтиката на цревата, обезбедување редовно празнење на цревата, намалување на ресорпцијата на материите и зголемена елиминација на вишокот течности.

SKU: 5310001223502

Производител

Alkaloid Skopje Logo