SYNERGY Vitamin C 1000mg

640.00 ден

Краток опис на производот:

Synergy Витамин Ц учествува во синтезата на колагенот од коските, забите, кожата, рскавицата, тетивите и крвните садови.

SKU: 670579463805

Производител

Synergy logo