SYNERGY Vitamin D3 2000IU

650.00 ден

Краток опис на производот:

Synergy VITAMIN D3 (холекалциферол) е природна форма на витамин Д и учествува во поддршка на имунитетот и одржување на коските, мускулите и забите.

SKU: d3-2000ui

Производител

Synergy logo