Tonalin CLA таблети

1,170.00 ден

Краток опис на производот:

Nutraxin Tonalin CLA таблетите се дел од Quick Slim колекцијата, односно колекцијата за брзо слабеење и содржи патентирана конјугирана линолова киселина (CLA).

SKU: tonalin-cla-tab

Детален опис на производот:

Nutraxin Tonalin CLA е дел од Quick Slim колекцијата, односно колекцијата за брзо слабеење и содржи патентирана конјугирана линолова киселина (CLA). CLA е конјугираниот изомер од линолова киселина кој што телото не може да ја произведе и поради тоа потребно е да се внесува преку исхрана или додатоци.

Факти за суплементот:
Единечна доза: 2 меки желатински капсули

  • CLA (конјугирана линолеинска киселина) 2600 mg

Останати состојки:
Мека желатинска капсула: желатин (говедски желатин), деионизирана вода, завлажнувач (глицерол), антиоксиданс (богат екстракт од токоферол).
Не содржи потенцијални алергени како: шеќер, скроб, квасец, глутен, соја, пченка и млечни производи.
Синтетички бои, конзерванси и засладувачи не се употребуваат при производство