URIAGE Eau Thermale стик за усни

270.00 ден

Краток опис на производот:

Uriage Eau Thermale – стик за усни. Регенерирачки стик за усни за потхранување, смирување и заштита на усните.

SKU: 3661434004421

Бренд

Uriage Logo

Детален опис на производот:

Uriage Eau Thermale – стик за усни

Регенерирачки стик за усни за потхранување, смирување и заштита на усните.

Не се крши или топи.

Негува и штити

Шеа путерот носи интензивна исхрана за исушените усни, заштитувајќи ги од надворешни агресии.

Маслото од пореч делува за обновување на оштетените и ослабени усни.