URIAGE Gyn-8 Intimate Hygiene смирувачки гел за интимна нега

480.00 ден

Краток опис на производот:

URIAGE Gyn-8 Soothing Cleansing Gel Intimate Hygiene Смирувачки гел за интимна нега за ослабена, иритирана мукозна мембрана кој ја обновува вагиналната флора, брзо ја смирува иритацијата и нелагодноста.

SKU: 3661434001062

Бренд

Uriage Logo

Детален опис на производот:

URIAGE Gyn-8 Soothing Cleansing Gel Intimate Hygiene Смирувачки гел за интимна нега

Гелот е наменет за ослабена, иритирана мукозна мембрана кој ја обновува вагиналната флора, брзо ја смирува иритацијата и нелагодноста. Тестиран е под надзор на гинеколози. Хипоалерген.

Употреба:
Нанесете од гелот на интимните делови и добро исплактене.

Производот е наменет само за надворешна употреба.

Пакување:
Туба 100 ml.