URIAGE Hysеac Cleansing Gel дерматолошки гел за масна кожа

920.00 ден

Краток опис на производот:

URIAGE Hysеac Cleansing gel – Дерматолошки гел за масна кожа кој ги остранува нечистотиите од кожата и го намалува масниот сјај, без притоа да го оштети епидермисот.

SKU: 3661434006098

Бренд

Uriage Logo

Детален опис на производот:

URIAGE Hysеac Cleansing gel – Дерматолошки гел за масна кожа

Гел за миење, богат со Uriage термална вода. Ги остранува нечистотиите од кожата и го намалува масниот сјај, без притоа да го оштети епидермисот. URIAGE Hysеac Cleansing gel – Дерматолошки гел за масна кожа Може да се користи паралелно со другите производи од линијата на URIAGE Hysеac.

ВАЖНО: Производот не содржи сапун.

УПОТРЕБА:
Гелот се нанесува на влажна кожа со претходно направена пена, се масира, по што темелно се плакне.

Пакување:
500ml.