URIAGE Xemose крем против иритации

825.00 ден

Краток опис на производот:

Uriage Xemose крем против иритации, се користи за изразено сува кожа на лице и тело.

SKU: 3661434004841

Бренд

Uriage Logo

Детален опис на производот:

Uriage Xemose крем против иритации, се користи за изразено сува кожа на лице и тело. Овој крем содржат три патентирани комплекси кои ја хранат и заштитуваат кожата, ја обновуваат микробната бариера, го смируваат чешањето и ја намалуваат сувоста на кожата. Кожата станува еластича и мека со долготрајно пријатно чувство. Се препорачува да се користи секојдневно.

 • Овој крем содржи три патентирани комплекси кои ја хранат и заштитуват кожата.
 • Производот е наменет за новороденчиња, деца и возрасни.
 • Длабоко ја храни и штити кожата до 48 часа од нанесување.
 • Се употребува кај премногу сува кожа за лицеи тело.
 • Брзо ги намалуваат сензациите на сува кожа и затегнатост.
 • Содржи 3 патентирани комплекси и URIAGE термална вода за тројна бариерна заштита.
 • Се препорачува да се користи секојодневно.
 • Не масти и не лепи.
 • Брзо се впива.
 • Без мирис.
 • Кожата станува еластична и мека со долготрајно пријатно чувство.
 • ДЕРМАТОЛОШКИ ТЕСТИРАН

Начин на употреба:
Се нанесува на чиста кожа на лицето и/или телото, брзо се впива. Производот е наменет за новороденчиња, деца и возрасни за лице и тело. Нема мирис. Дерматолошки тестиран.