VALERIAL Herbal капки

165.00 ден

Краток опис на производот:

VALERIAL Herbal билните капки го помагаат смирувањето. Коренот од валеријана има смирувачко и релаксирачко дејство. Помага за поттикнување на сонот, за смирување и за опуштање на мазните мускули.

SKU: 5310001174637

Производител

Alkaloid Skopje Logo