VIDERMINA MUCUS гел

935.00 ден

Краток опис на производот:

Vidermina mucus гелот претставува вагинален гел со лубрикантно дејство кој е особено наменет во случаи на болни сексуални односи, што претставува реален проблем кој го попречува сексуалниот живот на жената.

SKU: 8033224815602

Детален опис на производот:

VIDERMINA MUCUS гел со лубрикантно дејство

Вагинален гел особено наменет во случаи на болни сексуални односи што претставува реален проблем кој го попречува сексуалниот живот на жената.
Поинаков пристап во однос на обичните лубриканти:

  • Биотехнолошки полисахариди (Polyacrylamida 0,5% и Biosaccaride Gym1 2%). По својата конзистениција и вискозност наликува на природниот вагинален секрет.
  • Намалува сувост, иритација, болка.
  • Хидрира
  • Се употребува симптоматски, по потреба (два пати неделно во период од 4 недели)

Пакување:
30 мл