Vidermina Prebiotic вагиналети

650.00 ден

Краток опис на производот:

VIDERMINA вагиналети се идеални за превенција на вагитози, бактериски и вирусни вагинити, како и послеле упореба на локални и/или системски антибиотици и антимикотици.

SKU: 8050444852088

Детален опис на производот:

VIDERMINA вагиналети се пребиотик кои се индицирани во слочаи на нарушена микробиолошка рамнотежа во вагината. Идеални се за превенција на вагитози, бактериски ви вирусни вагинити, како и послеле упореба на локални и/или системски антибиотици и антимикотици.

Содржи:
Алфа глико-олигосахариди, млечна киселина збогатена со Б5, имаат смирувачко и заштитни дејство.

Начин на употреба:
Се користат 10 дена по една вагиналета на ден или во согласност со препораката од лекар.