SYNERGY Vitamin K2 капсули

910.00 ден

Краток опис на производот:

Vitamin К2 е неопходен за правилно искористување на ресорбираниот калциум и неговото потполно вградување во коските, исто така спречува создавање на калцификати во крвните садови, ‘рскавицата и меките ткива, кои во најголема мера настануваат кај лица кои континуирано примаат суплементи со калциум и витамин D3.

SKU: vitamin-k2-kaps

Производител

Synergy logo