Vitamix A-Z капсули

290.00 ден

Краток опис на производот:

Vitamix A-Z капсулите во својот состав содржат специјално избраните витамини, минерали, елементи во трагови и антиоксиданти имаат корисен ефект врз сите органи и системи во човечкото тело.

SKU: 3800212712244

Производител

Fortex Logo