Zinkovit C таблети

1,080.00 ден

Краток опис на производот:

Zinkovit C – Оваа формула е специјално формулирана за да го обезбеди сето богатство и корисни својства на Цинкот со витаминот Ц кои придонесуваат за нормално функционирање на имуниот ситем.

SKU: 5019781041541

Производител

HealthAid Logo