Acerola 40mg за деца

310.00 ден

Краток опис на производот:

Acerola за деца е диететски додаток во секојдневната исхрана и се користат при состојби во коишто е зголемена потребата за витамин Ц.

SKU: 5310001245269

Производител

Alkaloid Skopje Logo