Becutan KIDS VITS Multi Imuno ќеси

375.00 ден

Краток опис на производот:

Becutan KIDS VITS Multi Imuno претставува додаток во исхраната со вкус на портокал којшто содржи комбинација на витамини, минерали и пробиотик.

SKU: 5310001255046

Бренд

Becutan Logo

Производител

Alkaloid Skopje Logo