Becutan млеко за тело

150.00 ден

Краток опис на производот:

Becutan млекото за тело е збогатено со состојки кои брзо ја рехидратираат детската кожа по капењето и ја урaмнотежуваат нејзината влажност.

SKU: 5310001069919

Бренд

Becutan Logo

Производител

Alkaloid Skopje Logo