Sinomarin Children спреј

399.00 ден

Краток опис на производот:

Sinomarin спреј ја ослободува назалната конгестија (затнатиот нос), чисти и одзатнува. Единствен 2.3% NaCl хипертоничен раствор од морска вода кој што може да се употребува континуирано со месеци без притоа да се има било каков несакан ефект. Идеален за деца над 1 година и возрасни.

SKU: 5206892101879

Бренд

Sinomarin logo

Производител

Ggerolymatos International logo