Sinomarin

Сите производи на Sinomarin се хипертонични кои се грижат да го деконгестираат носот и да го обноват носното дишење природно, воедно ги чистат носните шуплини помагајќи да се заштитат од понатамошни компликации на ниво на уво, нос и грло.