Sinomarin E.N.T. спреј за нос

520.00 ден

Краток опис на производот:

Sinomarin® E.N.T. е 100% природен клинички докажан назален деконгестив (одзатнувач на нос) koj ќе Ви помогне да дишете полесно.

SKU: 5206892101886

Бренд

Sinomarin logo

Производител

Ggerolymatos International logo