Becutan пенливото средство за капење

230.00 ден

Краток опис на производот:

Becutan пенливото средство за капење е благо средство наменето за нега на нежната детска кожа. Се препорачува за употреба уште од самото раѓање. Темелно ја чисти и негува кожата, не иритира.

SKU: 5310001223090

Бренд

Becutan Logo

Производител

Alkaloid Skopje Logo