Betadine раствор за гаргара

220.00 ден

Краток опис на производот:

Betadine rastvor се препорачува при рофилакса и терапија на инфекции во букофарингеалната празнина предизвикани од бактерии, вируси и габи (гингивитис, стоматитис, афти, инфицирани улцерации или херпетични улцерации), профилакса на инфекции при хируршки зафати на забите и на вилиците, отстранување на непријатната миризба од устата.

SKU: 5310001206802

Производител

Alkaloid Skopje Logo