Pilfud 5% Minoxidil спреј

750.00 ден

Краток опис на производот:

Pilfud 5% Mminoxidil – третман против опаѓање на косата. Со нанесување во влакната на главата го потикнува растот на косата кај лица на кои им е опаднала косата поради недостаток на андрогени хормони, ја подобрува циркулацијата и доставувањето на хранливи состојки.

Нема на залиха

ИЗВЕСТУВАЊЕ: За жал овој производ го немаме на залиха, една од причините е неможноста да биде нарачан од сите релевантни веледрогерии во Македонија. Погледнете што препорачува аптека ЕРИКС како замена и/или поврзани/слични производи.
За повеќе информаци околу достапноста ве молиме контактирајте со нас.

SKU: pilfud-5

Производител

Bosnalijek logo