Bilobil Intens капсули

865.00 ден

Краток опис на производот:

Bilobil intens капсулите претставуваат хербален лек кој се препорачува за ублажување на симптомите кај сите видови на блага до умерена деменција (примарна дегенеративна деменција, васкуларна деменција или мешана деменција), односно за ублажување на следните симптоми: намалување на помнењето и интелекуалниот капацитет, нерасположеност, вртоглавица, зуење во ушите, главоболка и нарушено спиење.

SKU: 3838989581817

Производител

KRKA logo