BIOXSINE DermaGen таблети за раст на коса

560.00 ден

Краток опис на производот:

Bioxsine Dermagen таблетите се специјална формула за коса која содржи важни елементи кои го одржуваат здравјето на кожата, ја зајакнуваат структурата на влакното на косата и го спречуваат опаѓањето на косата.

SKU: 8680512605515

Бренд

Bioxsine logo

Производител

Biota Llaboratories logo