BlokMAX Duo таблети

165.00 ден

Краток опис на производот:

BlokMAX Duo се употребува за краткотрајна симптоматска терапија на лесна до умерена болка, која не се ублажува со употреба само на ибупрофен или само на парацетамол.

SKU: 5310001250874

Бренд

BlokMAX Logo

Производител

Alkaloid Skopje Logo