Bronles сируп

180.00 ден

Краток опис на производот:

Bronles сирупот припаѓа во групата муколитици. Бронлес ја намалува лепливоста и густината на слузта, така што го олеснува нејзиното искашлување.

SKU: 5310001213022

Производител

Alkaloid Skopje Logo